۲۶ خرداد ۱۳۸۶، ۱۰:۰۸

رئیس پلیس آگاهی کشور خواستار شد:

دستگاه قضائی آزادی مجرمان حرفه‌ای را به پلیس اطلاع دهد / پلیس در هیچ نقطه‌ای از کشور ناتوان نیست

دستگاه قضائی آزادی مجرمان حرفه‌ای را به پلیس اطلاع دهد / پلیس در هیچ نقطه‌ای از کشور ناتوان نیست

اگر کسی از نظر دستگاه قضایی مجرم حرفه ای شناخته می شود، قاعدتاً باید به پلیس اطلاع دهند که او آزاد شده، به مرخصی آمده، عفو گرفته و ... تا پلیس بتواند کنترل های لازم را روی مجرم حرفه ای داشته باشد.

سردار سرتیپ پاسدارسید اصغر جعفری در پاسخ به این پرسش که مراقبت از زندانیان برای پیشگیری از ارتکاب دوباره جرم چگونه است ؟ بیان داشت : چرا این پرسش را از ما می پرسید؟ از سیستم قضایی باید سؤال کرد که آیا مجرمی که از زندان آزاد می شود ، آزادی وی به پلیس اطلاع داده می شود یا خیر؟

وی تصریح کرد : اگر اطلاع بدهند، ما وظیفه خودمان را انجام می دهیم. اگر کسی (از نظر دستگاه قضایی) مجرم حرفه ای شناخته می شود، قاعدتاً باید به پلیس اطلاع دهند که او آزاد شده، به مرخصی آمده، عفو گرفته و ...  تا پلیس بتواند کنترل های لازم را روی مجرم حرفه ای داشته باشد.

جعفری متذکر شد : البته ممکن است این مسئله اطلاع رسانی آزاد شدن زندانی به نیروی انتظامی ، در یک شهرستانی اتفاق افتاده باشد، اما اینکه سیستم قضایی ما وظیفه خود بداند که اگر متهمی آزاد شد، موضوع را حتماً به آگاهی پلیس برساند، چنین چیزی هنوز به شکل کشوری وجود ندارد.

این مقام بلند پایه ناجا یادآور شد: اگر چنین اتفاقی بیافتد، دیگر چگونه ممکن است مجرم سابقه داری که موقتاً از زندان بیرون آمده، بلافاصله برود دست به سرقت مسلحانه بزند ؟!

رئیس پلیس آگاهی کشور تصریح کرد : این مسئله ( اعلام زندانیان آزاد شده از سوی دستگاه قضایی) جزء خواسته های همیشگی پلیس بوده و هست.

جعفری توضیح داد : دستگاه قضایی باید به پلیس اجازه دهد که مجرمان را در حد ضرورت احضار کند ، آنها را مورد سؤال و جواب قرار دهد و اگر لازم بود، برای برخی از آنها محدودیت هایی را اعمال کند و به نوعی زیر کنترل انتظامی و قضایی قرار دهد.

و همچنین در ارتباط با اینکه آیا ممکن است نیروی انتظامی در منطقه ای توانایی و امکان برخورد با مجرمین را نداشته باشد، گفت : هیچ جایی در کشور نداریم که که پلیس قادر به برخورد نباشد ولی در سطح و میزان برخورد ، ممکن است در یک جایی خیلی مقتدر و در جای دیگری کم تر باشد اما اینکه پلیس نتواند به جایی برود ، پذیرفته شده نیست .

سردار جعفری افزود : برخورد پلیس ، کار را تمام نمی کند . باید دید که چرا یک کودک 8-9 ساله پاشنه کفشش را می خواباند، چاقو جیبش می گذارد، کم کم خودش را شبیه لات محل در می آورد و نهایتاً به ارتکاب جرم می پردازد.

کد خبر 502757

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha